Een fotoshoot als cadeau

Iemand verrassen met een écht origineel cadeau? Waarom geen all-in fotosessie? House of Portraits geeft je vier mogelijkheden.

 1. Cadeaubon Brons
  Met een bronzen cadeaubon schenk je een complete fotoshoot aan een koppel of persoon. Na de sessie worden de beelden samen besproken en geselecteerd. In deze cadeaubon zitten sowieso 5 afdrukken van formaat 13 x 18 cm.
  Prijs: € 157,00
   
 2. Cadeaubon Zilver
  Het ideale geschenk voor een gezin of groep (van maximum vijf personen). Zij krijgen van jou een all-in fotoshoot, waarna ze de beste beelden zelf kunnen selecteren. Wij werken die vervolgens af volgens hun wensen. Deze bon geeft sowieso recht op een vergroting van 40 x 60 cm. 
  Prijs: € 257,00
   
 3. Cadeaubon Goud
  Met deze cadeaubon bewijs je dat de ontvangers letterlijk goud waard zijn. Een gezin of groep (van maximum 10 personen) geniet dankzij jou van een complete fotoshoot, die resulteert in een portfolio van minstens acht (zelf geselecteerde) foto’s. 
  Prijs: € 357,00 
   
 4. Gift Voucher
  Wil je iemand graag een mooie kader cadeau doen? Of wens je gewoon bij de fotoshoot nog een extraatje te geven? Dan komt deze gift voucher perfect van pas! 
  Prijs: vanaf 95 euro 

Neem contact op voor meer info of het boeken van een cadeaubon.

Portretfotografie

Een professioneel gemaakt portret van uzelf, uw familie, uw kinderen ... Dat is dé specialiteit van de fotograaf van House of Portraits. De foto's kunnen op verplaatsing worden gemaakt, maar ook in onze fotostudio in Lede. Het wordt hoe dan ook een onvergetelijke ervaring!

communicatie en grafisch ontwerp door Lavagraphics