Hier huist ervaring

Op fotospecialist House of Portraits kunt u bouwen. Al 24 jaar lang zijn wij gespecialiseerd in portretfotografie. Van personen, bedrijven en architectuurprojecten: wij staan altijd garant voor 'beeldige' resultaten. Kortom, hier gaan kwaliteit en ervaring mooi samen.

House of Portraits Optimaal ingericht voor studio- en productfotografie

Onze fotostudio

Optimaal ingericht voor studio- en productfotografie

De studio van House Of Portraits is perfect uitgerust voor studio- en productfotografie. Ze is uitgerust met verschillende flitstoortsen, softboxen, paraplu's, giraffen, enzovoort. Wij werken met opnametoestellen van Hasselblad en Nikon, sinds jaar en dag bekend om hun kwalitatief hoogstaande output. Indien de opdracht dit vereist, brengen wij zelfs onze mobiele studio mee op locatie.

Neem contact op met onze fotostudio
House of Portraits Beroepsfotograaf met ervaring in huis

Fotograaf Luc Tsestigh

Beroepsfotograaf met ervaring in huis

Fotograaf en bezieler van House of Portraits Luc Tsestigh (°Gent, 1965) is gepassioneerd door beelden. Zijn keuze om fotografie te studeren - eerst aan Higro in Mariakerke en vervolgens aan de School of Arts in Gent - was een bewuste keuze, aangezien hij hier sinds zijn prille jeugd door gepassioneerd was. Zoals hij zelf zegt: "Fotografie is mijn passie , mijn verleden, mijn heden en vooral mijn toekomst."

Intussen heeft Luc 24 jaar ervaring als fotograaf op de teller en staat hij garant voor kwaliteit, stiptheid en warme, vlotte klantencontacten.

Ontdek de portfolio van Luc
House of Portraits Projectbeheer House of Portraits

Veerle Van Hauwermeiren

Projectbeheer House of Portraits

Terwijl fotograaf Luc het creatieve deel van House of Portraits voor zijn rekening neemt, staat zijn echtgenote Veerle Van Hauwermeiren (°Aalst, 1969) in voor het projectbeheer. Zij is het eerste aanspreekpunt voor de klant, ze heeft het commerciële luik onder haar hoede en ze begeleidt de klant doorheen het hele traject van de foto-opdracht.

Neem contact op met onze fotostudio

Service om in te kaderen

Bij House of Portraits bent u sowieso zeker van prachtige bedrijfs- en portretfoto's. Maar we leveren die ook in het gewenste formaat en de juiste vorm. Wilt u grote of kleine beelden? Digitale foto's of in print? Alles is mogelijk. Ook beelden in posterformaat kunnen, net als ingekaderde foto's of zelfs wanddecoratie.

communicatie en grafisch ontwerp door Lavagraphics